Noticia: 1

INICI DE LA RECOLLIDA DE RESIDUS PORTA A PORTA A MONTILIVI


17 de juny s'implantarà la 3a fase de la recollida de residus porta a porta que afectarà les cases del barri de Montilivi.
L'Ajuntament ha organitzat una xerrada informativa el dijous 6 de juny a les 19 h a l'escola Pericot. En aquesta, s'explicarà el sistema de recollida, com i quan deixar els residus a la porta de casa, la recollida de material...
Adjuntem aquest enllaç per a més informació, on hi ha el calendari, el mapa dels carrers afectats, horaris de recollida de material...Publicat el 2024-05-30
Noticia: 2

COL•LABORA EN LES ACTIVITATS DE LA FESTA DEL BARRI
info@montilivi.cat


Benvolguts sòcies i socis,
Un any mes obrim la convocatòria per a participar a la Comissió de Festes de Montilivi que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny.
Ens pots ajudar a la barraca, als jocs de taula, amb els equips de so, a la Cursa i Caminada de Montilivi…

Si tens ganes de fer barri i passar un cap de setmana tan intens com plauent envians un missatge a info@montilivi.catPublicat el 2024-05-12
Noticia: 3

SESSIÓ INFORMATIVA.

Creació i recuperació de basses a la ciutat per fomentar la biodiversitat urbana.


L'Ajuntament informa que dilluns 29 d'abril a les 6 de la tarda al Centre Cívic Pla de Palau hi haurà una SESSIÓ INFORMATIVA sobre la Creació i recuperació de basses a la ciutat per fomentar la biodiversitat urbana.Publicat el 2024-04-25
Noticia: 4

ASSEMBLEA GENERAR ORDINÀRIA


DIA: 22 DE MARÇ.
HORA: 18:00 h.
LLOC: Local de l’Associació, plaça Georges Orwel.

Ordre del dia:
• Salutació.
• Renovació de la Junta Directiva, en funcions des de 24 de febrer de 2024 per la permanència i activitat de l’Associació.
• Balanç econòmic 2023 i pressupost per a 2024.
• Temes de barri: Participació de la regidora de barri, Sra. Gemma Martínez. Intervenció dels socis i sòcies.
• Informació del calendari d’activitats fins a fi d’any.
• Informe d’activitats: Físic-esportives i culturals; Coral, Havaneres, Guitarra.
• Comiat junta sortint.

En la confiança que podrem comptar amb la teva participació en l’Assemblea General rep la nostra més cordial salutació.Publicat el 2024-03-19
Noticia: 5

COL•LABORA EN LES ACTIVITATS DEL BARRI
APUNTA’T A LA NOVA JUNTA.


Benvolguts sòcies i socis,
El 22 de març, la Junta Directiva de l'Associació de Veïns de Montilivi acaba va iniciat nou mandat amb la voluntat d’anar incorporant persones motivades i generoses, convençudes que aporten el seu “gra de sorra” a les activitats de l'Associació.
Volem mantenir el Ioga, Pilates, Zumba, Hipopresius, Coral, Sevillanas, Teatre…. I les activitats al carrer….

Sense la vostra participació, la continuïtat de l'Associació podria estar compromesa.
Us convidem a unir-vos a la Junta Directiva i ajudar a sostenir aquesta Associació que treballa pel barri i els veïns ininterrompudament des de 1977.
Si us decidiu a participar o teniu necessitat de més informació envieu-nos un correu a avmontilivi@gmail.com amb el vostre telèfon i en parlem.
Ànims i participeu.Publicat el 2024-03-05
Noticia: 6

Voluntariat per la Llengua

7a Edició del Joc de Llengua "Endevina-la!"


¡Us convidem a participar en la setena edició del nostre popular joc lingüístic, "Endevina-la!" organitzat per Voluntariat per la Llengua! Aquest joc és apte per a totes les edats i ofereix una experiència divertida i enriquidora per als amants de les paraules i la diversió.

Què és?
"Endevina-la!" és un joc de jeroglífics que s'ha expandit per 40 establiments de la ciutat. Els participants hauran de resoldre aquests jeroglífics per trobar l'expressió o frase amagada.

Com jugar?
És fàcil! Simplement busqueu els cartells amb jeroglífics als establiments participants i utilitzeu el codi QR que hi ha a cada cartell per accedir al joc des del vostre telèfon mòbil.

Quan?
El joc estarà actiu des del 7 de març fins al 7 d'abril.

Premis i Sortejos:
Les butlletes correctes us donaran l'oportunitat de participar en el sorteig de premis, que estan dividits en categories per edat. Des de jocs, nits d'hotel, llibres, dinars, berenars i molt més!
Trobareu més informació sobre els premis i els establiments participants al lloc web de VxL.

Divertiu-vos i fomenteu la vostra destresa lingüística i guanyeu fantàstics premis!
Consulteu el llistat d'establiments participants i premis al nostre lloc web www.cpnl.cat/endevinala.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través dels canals de comunicació oficials de VxL.

Gràcies per participar i que comenci la diversió lingüística!Publicat el 2024-03-04
Noticia: 7

RUA I BALL DE CARNAVAL


Dissabte, 17 de febrer a la Plaça Enric Claudi Girbal.
INSCRIPCIONS:
Disfresses individuals. El mateix dissabte de 10 a 11 h.
Comparses: Fins dimecres 14 de febrer, cal enviar un correu (avmontilivi@gmail.com) amb la següent informació: Nom comparsa, disfressa i número de membres.Publicat el 2024-01-15
Noticia: 8

EL PATGE REIAL VISITA EL BARRI DE MONTILIVI.


Nenes i nens
Veniu a portar la carta als reis,
El Patge Reial us espera dijous, d’11 a 13 i de 17 a 19 a la seva carpa instal·lada a la Plaça Ciutat de Figueres!!Publicat el 2024-01-02
Noticia: 9

XI FIRA DE LA JOGUINA en bon estat

FIRA DE NADAL
Diumenge, 17 de desembre, de 10 a 14 h.a la Plaça Ciutat de Figueres, tindrà lloc la XI FIRA DE LA JOGUINA a Montilivi.

Tallers de Nadal i pintacares

Taller de Tions

Espectacle infantil

Veniu a comprar joguines en bon estat!

Hi haurà xocolatada! mmm boníssima!

Us esperem a tots i totes!

AFA Escola Pericot.
AFA Llar d'Infants l'Olivera.
AFA Escola del Pla.
Associació de Veïns de Montilivi.
Associació de Gent Gran Montilivi.
Escacs Gerunda
Omnium culturalPublicat el 2023-11-11
Noticia: 10

LOTERIA DE NADAL DE L'ASSOCIACIÓ DE MONTILIVI

JA LA VENDA ALS COMERÇOS DEL BARRI

2 8 2 1 0


PARTICIPACIONS DE 5 €

19/12/2023_ RECOLLIDA DE LA LOTERIA DEL BARRI I DE L'ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE MONTILIVI.Publicat el 2023-10-31
Noticia: 11

Reunió amb l'Alcalde de Girona


Reunió de retorn per informar de les gestions realitzades per revertir la titularitat de la parcel·la del c. Puigsacalm a propietat municipal.

Dia: Dilluns 6 de novembre

Hora: 19'30 h

Lloc: Local social de Montilivi.Publicat el 2023-10-18
Noticia: 12

FESTES DE MONTILIVI 2023


Cantada d'Havaneres, amb el Grup Terra Endins.
Divendres, 8 de setembre a les 22 h.
Local social de Montilivi. Plaça Georges Orwell (Costat escola Pericot).
BON ESTIU


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2023-05-23
Noticia: 13

COMUNICAT DE PREMSA


Veïns i veïnes de Montilivi assistiran al Ple de l’Ajuntament de Girona del dilluns 17 d’abril per mostrar el seu descontentament i indignació respecte a l’operació de permuta del solar del carrer Puigsacalm 9-19 per l’edifici de l’antiga seu de la UNED al carrer Portal Nou del Barri Vell. Aquesta operació, decidida per acord de la junta de govern de l'Ajuntament i que no ha tingut en compte la opinió dels veïns, té un gran impacte en l’entorn residencial del barri de Montilivi.

El solar del carrer Puigsacalm 9-19 està previst que esdevingui un equipament de serveis administratius on es preveu que hi treballin entre 100 i 150 empleats. No obstant, no ens sembla que aquest emplaçament sigui el més adequat per a aquesta finalitat i el seu funcionament estressarà encara més l’entorn del barri. L’Associació de Veïns i Veïnes demana que s'aturi el projecte i es busquin alternatives més satisfactòries per totes les parts, tenint en compte la opinió dels veïns.

Volem agrair l’interès que ha mostrat el Grup municipal Guanyem Girona i el Grup i el PSC, candidatura de progrés, en aquesta qüestió. Esperem que les autoritats de l'Ajuntament escoltin les peticions dels veïns i es busquin solucions satisfactòries per tothom.

Junta de l'Associació de Veïns i Veïnes de Montilivi.Publicat el 2023-04-14
Noticia: 14

Comunitat de premsa de l'Associació de Veïns i Veïnes de Montilivi


Ahir, divendres 24 de març al vespre, es va celebrar una reunió al local de l'Associació entre representants municipals, el Sr. Eduard Berloso, regidor del barri de Montilivi, i la Sra. Ma. Àngels Planas, regidora i sots-presidenta de la Diputació de Girona, i els veïns i veïnes afectats. A la reunió, els veïns i veïnes van posar de manifest els efectes col·laterals de la permuta de finques entre l'Ajuntament i la Diputació, la qual cosa suposa carregar el barri amb un equipament per a usos administratius de la Diputació amb un centenar d'empleats.

Aquest equipament s'ha previst construir en un termini inicial de 5 anys en una parcel·la del sector residencial del barri de Montilivi, entre els carrers Josep Maria Corredor i Pomés, Puigsacalm i Maria Aurèlia Capmany. Aquesta parcel·la està envoltada de cases, carrers estrets d'un sol sentit i amb poca capacitat d'assimilació de trànsit.

Els veïns i veïnes van expressar als responsables municipals la seva preocupació per l'impacte i l'estrès que hauran de suportar. En els darrers 30 anys, el barri de Montilivi ha allotjat equipaments tan importants com el Centre d'assistència Primària, el campus de Montilivi amb la construcció d'equipaments i facultats, l'ampliació de l’estadi del Girona F.C. per la primera divisió i la construcció de més d'un centenar de pisos en solars que ocupaven habitatges unifamiliars i, en conseqüència, més persones residents i més vehicles, l’itinerari del bus urbà per carrers secundaris, la construcció de carrils bici en carrers principals que conviden els conductors a evitar-los anant per vies secundàries. Tots aquests elements estressen de forma extraordinària el barri on, a més a més, durant la setmana laboral, un recent estudi de mobilitat constata que el 69% dels vehicles que hi estacionen són de fora.

Si bé el pla general urbanístic de principis dels anys 90 va reservar aquesta parcel·la per a equipaments, després d'aquests 30 anys, els veïns i veïnes de Montilivi defensen la necessitat de requalificar la parcel·la d'equipament en zona verda i revertir l'operació, buscant alternatives per a l'equipament de la Diputació en altres indrets de la ciutat que no estressin encara més el sector.

Els responsables municipals van comunicar que la petició de reconsiderar la permuta s'havia de traslladar a l'alcaldessa i el president de la Diputació. En la reunió per part dels polítics presents es va quedar i es van comprometre a concretar una visita amb l’alcaldessa en els propers dies a Montilivi per estudiar la situació de primera mà.Publicat el 2023-03-25
Noticia: 15

Assembles General Ordinària


Divendres 17 de març 18’30 h SOCIS Veïns i Veïnes de Montilivi a partir de les 19h Local Social Montilivi

Els temes que tractaren son els següents.

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L’AVV.

APROVACIÓ DES COMPTES DE 2022 I EL PRESSUPOST DE 2023.

TEMES DE BARRI AMB LA PARTICIPACIÓ DEL REGIDOR (OBERT A SOCIS I VEÏNS EN GENERAL):

URBANISME: VORERES, EQUIPAMENTS,

MOBILITAT: APARCAMENTS, ORDENACIÓ DE LA CIRCULACIÓ, GIROCLETA, BUS...

ACTIVITATS I PERSONES REFERENTS: BALL, SEVILLANES, IOGA, PILATES, HIPOPRESSIU, ZUMBA, TEATRE, CORAL, GITARRES, HAVANERES...

ACTIVITATS AL CARRER: FESTA MAJOR, SARDANES, FIRA DE NADAL, CARNAVAL, SANT JORDI...

TEMPS DE FLORS...

TORN OBERT DE PARAULA.Publicat el 2023-03-15
Noticia: 16

C O R A L M O N T I L I V I

CANTAR ENS ALEGRA

VINA A CANTAR AMB NOSALTRES


Cantem al Local Social de Montilivi.
Plaça Georges Orwell)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Assaigs: Cada dimecres de de 20'15 a 21'45 h.
Director: Dani Mancebo
Persona de contacte: Conchi Pérez: 666 426 390Publicat el 2023-03-09
Noticia: 17

Grup de Teatre Montilivi


"Retalls i pedaços"

Després de la pandèmia, el grup de teatre es reuneix per engegar altra vegada la feina, però s’adonen que algunes persones no poden continuar i s’han de replantejar el que tenien preparat, ja que la inauguració de la reforma del teatre se’ls tira al damunt. En comptes de continuar preparant l’Antaviana, decideixen fer-ne només fragments i farcir-ho amb parts d’altres obres (Glups!, Això no és vida) que havien fet abans.

Divendres, 3 de febrer a les 19 h al Centre Cívic de Sant Narcís, representació de l'obra "Retalls i pedaços" a càrrec del Grup de Teatre Montilivi.Publicat el 2023-01-25
Noticia: 18

Descoberta de la placa que dona nom a la plaça Josefa i Elisa Úriz Pi.


L’acte tindrà lloc el divendres 27 de gener, a les cinc de la tarda, a la plaça de Josefa i Elisa Úriz Pi, espai situat al carrer del Castell de Solterra, davant del CAP Montilivi.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2023-01-15
Noticia: 19

DESCOBERTA DE LA PLACA DE LA PLAÇA DE PEPITA I ELISA ÚRIZ PI.


Divendres 27 de gener a les 17h. Acte de descoberta de placa de Plaça Pepita i Elisa Úriz Pi a la zona infantil del carrer Castell Solterra, al costat del CAP Montilivi.

Intervencions:
Salutacions:
- Il·lma. Sra. Marta Madrenas i Mir, alcaldessa de Girona
- Sr. Martí Terés Bonet, regidor de Sostenibilitat i Participació de l’Ajuntament de Girona
- Sr. Alfonso Etxeberria, president de l’Associació Hermanas Úriz Pi
- Sr. Jordi Font Agulló, director del Memorial Democràtic de Catalunya
- Sr. Ramón Ternero, president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Montilivi
- Sr. Món Marquès, professor emèrit de la Universitat de Girona
- Companys i companyes, amics i amigues de la homenatjada


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2023-01-14
Noticia: 20

Grup de Teatre Montilivi


"Retalls i pedaços"

Després de la pandèmia, el grup de teatre es reuneix per engegar altra vegada la feina, però s’adonen que algunes persones no poden continuar i s’han de replantejar el que tenien preparat, ja que la inauguració de la reforma del teatre se’ls tira al damunt. En comptes de continuar preparant l’Antaviana, decideixen fer-ne només fragments i farcir-ho amb parts d’altres obres (Glups!, Això no és vida) que havien fet abans.

Dissabte, 21 de gener a les 18 h al Teatre de Salt, representació de l'obra "Retalls i pedaços" a càrrec del Grup de Teatre Montilivi.

Divendres, 3 de febrer a les 19 h al Centre Cívic de Sant Narcís, representació de l'obra "Retalls i pedaços" a càrrec del Grup de Teatre Montilivi.Publicat el 2023-01-14
Noticia: 21

ACTIVITATS DE NADAL


Divendres, 16 de desembre a les 18 a l'Espai Caixa, representació de l'obra "Retalls i pedaços" a càrrec del Grup de Teatre Montilivi.

Dissabte, 17 de desembre de 10 a 13'30 ala plaça Ciutat de Figueres, X Fira de la Joguina de segona mà. Tallers de Nadal. Taller de Tions. Animació musical...

Dissabte, 17 de desembre a les 18 h. la Coral de Montilivi, la Polifònica de Figueres i l'Orfeó Jonquerenc oferiran un recital de nadales a La Jonquera.

Diumenge, 18 de desembre a les 11 del matí la Coral de Montilivi oferirà un recitat de Nadales i acompanyament a la Missa a la residència Maria Gay de Girona.

Diumenge, 18 de desembre a les 17'30 h a l'Església Parroquial de Cassà de la Selva, recitals de nadales a la participació:
- Coral de Montilivi.
- Coral Bell Ressò (Cassà Selva).
- Coral Monestir de Sant Feliu (Sant Feliu de Guíxols).
- JOC (Jove Orquestra de Cassà).

Divendres, 23 de desembre a les 5 de la tarda el Grup d'Havaneres de Montilivi, sota la direcció d'Euken I. Ledesma, oferirà un recitat d'havaneres a la residència Maria Gay de Girona.

Dissabte, 24 de desembre a les 12 h. a l'Església de Sant Pere a Figueres.
Tradicional concert de Nadal amb les corals
Estem d'acords.
IES Deulofeu.
Orfeó Jonquerenc.
Polifònica de Figueres - Coral Montilivi.Publicat el 2022-12-15
Noticia: 22

XXX CANTADA D’HAVANERES DE MONTILIVI
GRUP TERRA ENDINS


Divendres 9 de setembre, 22 h

Local social de Montilivi (caseta vermella costat escola Pericot)Publicat el 2022-09-02
Noticia: 23

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DEL CURS 2022 - 2023


Les inscripcions, per les activitats del proper curs, es podran fer durant la primera quinzena del mes de setembre en el despatx de l'AVV. del Casal Cívic Montilivi (972 415 425).

Durant el mes de juliol comunicarem als socis els dies i hores en què es podrà realitzar la inscripció.

ACTIVITATS.

CASAL CIVIC MONTILIVI.

PILATES
SEVILLANAS
IOGA
HIPOPRESSIUS
TEATRE

GIMNÀS ESCOLA PERICOT

ZUMBA
PILATES

LOCAL SOCIAL DE MONTILIVI

GUITARRA
HAVANERES - BOLEROS
CORALPublicat el 2022-06-20
Noticia: 24

REVISTA


JA TENIU PENJADA LA REVISTA D'AQUEST ANY


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2022-05-23
Noticia: 25

FESTA MAJOR DE MONTILIVI
DIVENDRES 10 DE JUNY


VII Campionat de Tennis Taula

HORA: A les 18h.
LLOC: Sala Polivalent del Casal Cívic Montilivi.
INSCRIPCIÓ: 2€

Nit de balls de saló amb Joan Sol

HORA: A les 20 h
LLOC: Envelat de la Plaça Ciutat de Figueres.Publicat el 2022-05-13
Noticia: 26

FESTA MAJOR DE MONTILIVI
DISSABTE 11 DE JUNY


XI Torneig especial de petanca
“Festa Major de Montilivi”

HORA: 9 del matí.
LLOC: Club Petanca Montilivi.

Vermut musical
Coral Montilivi i Polifònica de Figueres.
Belly Dance a càrrec de Lisset.
Sevillanas del grup Montilivi.

HORA: A partir de les 11H.
LLOC: Envelat de la Plaça Ciutat de Figueres.

Festa infantil i xocolatada.
Amb les cançons d’en Pep Puigdemont

HORA: A les 18 h
LLOC: Envelat de la Plaça Ciutat de Figueres.

Concert i ball de Festa Major

La Montecarlo

HORA: A partir de les 22 h
LLOC: Envelat de la Plaça Ciutat de Figueres.Publicat el 2022-05-13
Noticia: 27

FESTA MAJOR DE MONTILIVI
DIUMENGE 12 DE JUNY


XXXVII Marxa de Montilivi. 11 km
INSCRIPCIÓ: 8'30 h
SORTIDA: 9 del matí.
LLOC: Plaça Ciutat de Figueres.

PREU: INSCRIPCIÓ 10 €

ANTICIPADA 9 €
mireu enllaç...

XXII Caminada popular. 6 km.
INSCRIPCIÓ el mateix diumenge.
PREU: 10 €
SORTIDA: A les 8,30 h
Lloc: Plaça Ciutat de Figueres.

IV CURSA INFANTIL
Pre-benjamí (2015-2016): 1 volta (500 m)
Benjamí (2013-2014): 2 voltes (1.000 m)
Aleví: (2011-2012) 3 voltes (1.500 m)

Inscripció 1 €, el mateix dia, a partir de les 10,30 h.
SORTIDA: A les 11 h.
LLOC: A la Plaça Ciutat de Figueres.

Vermut musical
Grup d’Havaneres de Montilivi.
Recital de guitarra amb Gerard Molero.

HORA: A les 12'30 h
LLOC: A l’envelat de la Plaça Ciutat de Figueres.

Ball amb el Duet Gerunda

HORA: A les 20 h
LLOC: A l’envelat de la Plaça Ciutat de Figueres.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2022-05-13
Noticia: 28

FESTA MAJOR DE MONTILIVI
DISSABTE 18 DE JUNY


El Grup de Teatre Montilivi estrena l’obra "Retalls i pedaços"
Adaptació de textos de Dagoll Dagom, Pere Calders i Sergi Belbel.

HORA: 5 de la tarda.
LLOC: Casal Cívic Montilivi.Publicat el 2022-05-12
Noticia: 29

PROVA ACTIVITATS 2022 2013


Les inscripcions, per les activitats del proper curs, es podran fer durant la primera quinzena del mes de setembre en el despatx de l'AVV. del Casal Cívic Montilivi (972 415 425).

Durant el mes de juliol comunicarem als socis els dies i hores en què es podrà realitzar la inscripció.

ACTIVITATS.

CASAL CIVIC MONTILIVI.

PILATES: -1- Dilluns 18 a 19 h
PILATES: -2- Dilluns 19 a 20 h
PILATES: -3- Dilluns 20 a 21 h
PILATES: -4- Dimecres 20 a 21 h

SEVILLANAS: -1- Dijous 18 a 19 h
SEVILLANAS: -2- Dijous 19 a 20 h

IOGA: -1- Dimarts 20 a 21 h
IOGA: -2- Dimecres 20'30 a 21'30 h
IOGA: -3- Dijous 20 a 21 h

HIPOPRESSIUS: -1- Dimecres 18 a 19 h
HIPOPRESSIUS: -2- Dimecres 19 a 20 h

TEATRE: Dimarts 20 a 21'30 h

GIMNÀS ESCOLA PERICOT

ZUMBA: -1- Dilluns 20 a 21 h
ZUMBA: -2- Dimecres 20 a 21 h

PILATES: -5- Dimarts 20 a 21 h
PILATES: -6- Dijous 20 a 21 h

LOCAL SOCIAL DE MONTILIVI

GUITARRA: Dimarts 20'30 a 21'30 h

HAVANERES-BOLEROS: Dijous 20'30 a 22 h

CORAL: Dimecres 20'15 a 21'45 hPublicat el 2022-05-12
Noticia: 30

DIADA DE SANT JORDI A MONTILIVI
VENDA DE LLIBRES I ROSES, TALLERS, ACTUACIONS...


Dissabte 23 d'abril

A partir de les 10H.

Plaça Ciuitat de Figueres.
Organitza: AFA Olivera, AFA Pericot, AFA el Pls, AFA INS MONTILIVI, AFA INS ERMESSENDA.Publicat el 2022-03-20
Noticia: 31

VINE A CANTAR AMB NOSALTRES


La Coral de Montilivi, dirigida per en Dani Mancebo, assaja cada dimecres de 20'15 a 21'45 h al local social de Montilivi. Envia un correu a avmontilivi@gmail.comPublicat el 2022-01-09
Noticia: 32

FESTA DE CARNAVAL


Dissabte 5 de març al matí a la plaça Claudi Girbal (Font del Gat)./BR PROGRAMA
• A les 10 del matí, concentració i inscripció
• Lloc: Plaça Font del Gat (Stop Self)
• A les 11 del matí, GRAN RUA PELS CARRERS DEL BARRI
• A les 12h. Concurs de DISFRESSES
Gran BALL i xocolatada per a tots els participants inscrits.Publicat el 2022-01-09
Noticia: 33

Activitats segon trimestre de 2021 (Abril a Juny)


Casal Cívic Montilivi on-line
Hipopressius (On-Line)
Ioga (On-Line)
Pilates (On-Line)
Gimnàs Pericot
Zumba dilluns i dimecres presencial (5 alumnes i monitora)
Pilates (On-Line)Publicat el 2021-04-06
Noticia: 34

MESURES DEL PROCICAT


Us informem que seguint les mesures aprovades pel Procicat l'activitat de Pilates seguirà amb sesions on-line L'activitat de Zumba dilluns i dimecres presencial al gimnàs i pati de l’Escola Pericot.Publicat el 2021-02-15
Noticia: 35

Tall de circulació al carrer del Castell de Solterra [a partir del dimecres 16 de desembre]


A partir del dimecres 16 de desembre, a les 8 h i durant un mes aproximadament, es tallarà la circulació de vehicles al carrer de Castell de Solterra, en el tram comprès entre el carrer d’Anton Agullana i el carrer de Palau-sacosta.
El motiu del tall és a causa d’una obra de nova construcció a l’alçada del número 26-28 que implicarà tenir una grua mòbil permanent durant tota l'obra al carrer per poder dur a terme els treballs.
L’accés als guals s’haurà de fer des del carrer de Palau-sacosta, on es permetrà l’entrada i sortida de vehicles. Es prohibirà l’estacionament en tot el tram de carrer per tal de garantir el doble sentit de la marxa.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2020-12-02
Noticia: 36

NOTA INFORMATIVA. ACTIVITATS CURS 2020 - 2021


Continuem travessant uns mesos difícils i encara no sabem quan acabarà aquesta incertesa que estem vivint.

Escau lluitar contra aquest virus i implementar totes les mesures de seguretat possibles per impedir contagis i mantenir, dins d’aquestes limitacions, part de la nostra vida activa anterior.
Davant aquesta situació, resulta difícil que tothom quedi satisfet, ja que l’anul·lació de moltes classes impedeix poder assistir a tots els tallers desitjats.
L’associació, dins d’aquestes mesures restrictives, ha optat perquè cada persona només pugui inscriure’s a un sol taller, amb l’objectiu d’oferir una activitat al nombre més gran de persones possible.
El passat mes de juliol l’Associació va enviar als seus socis la relació dels “pocs tallers” que es podrien desenvolupar durant el primer trimestre del curs 2020/2021.
La pre-inscripció a les activitats es portarà a terme de l’1 al 10 de setembre.
Es poden fer:
1) De forma presencial cada dia de 10:00h a 13:00h i de 17:00 a 19:00h en el Casal Cívic Montilivi.
2) A través de correu electrònic enviant la butlleta emplenada amb la opció desitjada a l’adreça:
avmontilivi@gmail.com
3) A través de internet emplenat i enviant el formulari quie tenia accessible des d’aquest enllaç a sota d'aquest text.
Assignació de places:
Del 14 al 16 de setembre es realitzarà la revisió de les pre-inscripcions i l’assignació per sorteig, de les places de la primera opció. En cas que en un taller quedessin places lliures, s’adjudicaran les places de la segona opció, seguint el mateix esquema del sorteig. El principi, quedaran excloses les persones que tinguin adjudicada una plaça en un taller.
Durada i pagament:
La durada de cada curs serà trimestral (Octubre - Desembre. Gener – Març. Abril – juny) i es decidirà reeditar-lo o anul·lar-lo en funció de l’evolució de pla pandèmia.
Els cursos de Pilates i ZUMBA iniciats de forma presencial que s’hagin d’interrompre per causa sanitària es continuarà amb classes digitals o connexions on-line facilitades per les professores. La interrupció de classes per causa major no donarà dret a la devolució de les quotes. Cada tres mesos s’aprovaran els cursos i es cobrarà la quota corresponent. El pagament es realitzarà durant la primera setmana de classe al Setembre, Gener i Abril.
Proposta inicial de grups d’activitat físiques
. - Casal Cívic Montilivi:
o Pilates 1 (dilluns de 18´30 a 9´30 h).
o Pilates 2 /(Dijous de 17’45 a 18´45 h.)
o Hipopressius (Dimecres de 18’15 a 19’15 h).
o Ioga 1 (Dimarts de 20 a 21’30 h).
o Ioga 2 (Dijous de 20 a 21’30 h).

- Pavelló Pericot:
o Pilates (dimarts de 19 a 20 h i de 20 a 21 h). o Pilates (dimecres de 19 a 20 h). o Pilates (dijous de 19 a 20 h). o Zumba (dilluns, dimecres i dijous de 20 a 21 h). Activitats anul·lades:
Activitats al carrer: Havaneres, Sardanes, Carnestoltes, Sant Jordi.
Activitats en el local social: Cant Coral i Guitarres (Es valorarà trimestre a trimestre les possibilitats de realitzar-les).
Esperem que, amb l’esforç de tots, puguem reprendre la nostra vida anterior.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2020-09-01
Noticia: 37

DEVOLUCIÓ DE LA LOTERIA DE NADAL DE 2022

PARTICIPACIONS DEL 28130

DE 9 DE GENER a 21 DE MARÇ


DEVOLUCIONS DE 4'20 € (import jugat) A CADA PARTICIPACIÓ DEL NÚMERO 28130

ENS TROBAREU:

DILLUNS I DIMARTS DE 9'30 A 13'30 H.
LLOC: DESPATX DE L'ASSOCIACIÓ SITUAT AL PRIMER PIS DEL CASAL CÍVIC MONTILIVI (Dr. Ametller, 56 bs)Publicat el 2019-12-25
Noticia: 38

BON NADAL VEINS!!
Publicat el 2019-12-24
Noticia: 39

Festa de la Federació d’Associacions de Veïns de Girona


05/10/2019: A les 11 h a la Plaça Ciutat de Figueres. Recital havaneres a càrrec de la Coral de MontiliviPublicat el 2019-09-12
Noticia: 40

PREMIS DE DIBUIX 2019


TEMA: "jugem al parc".
El jurat format per Lluís Bosch, Josep Perpiñà
i Carme Sanz, ha concedit els premis d'aquest any
Fots al enllaç de sota.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2019-06-14
Noticia: 41

REVISTA DEL BARRI 2019


A l'enllaç teniu la revista del barri de l'any 2019, amb el programa de la festa.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2019-05-27
Noticia: 42

ACTIVITATS A LA VISTA


06/09/2019, a les 22 h. al Local Social de Montilivi (caseta vermella): XXVII Cantada d’Havaneres amb el Grup Terra Endins.Publicat el 2019-05-25
Noticia: 43

Representació del Grup de Teatre Montilivi

POLÍTICAMENT INCORRECTE


Políticament Incorrecte és una brillant comèdia que centra la seva acció en un luxós hotel. Un Ministre del Govern, planeja passar la nit amb una diputada de l’oposició; el desastre comença quan descobreixen el cos d’una desconeguda atrapada a la finestra de l’habitació. Desesperat, el Ministre truca al seu ajudant, el qual arribarà a una crisi d’identitat per culpa de les mentides del Ministre.

REPRESENTACIÓ/br> 31/03/2019: A les 18 h. A l'Ajuntament de Bàscara.Publicat el 2019-04-01
Noticia: 44

CARNESTOLTES 2019


Al enllaç teniu el video grabat.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2019-03-04
Noticia: 45

GRUP DE TEATRE MONTILIVI ESTRENA L'OBRA:

"ELS BOJOS DEL BISTURÍ"


Dissabte, 16 de març
A les 17 h.
Casal Cívic Montilivi.Publicat el 2019-01-30
Noticia: 46

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL BARRI DE MONTILIVI


Data: Dilluns 25 de febrer de 2019.
Hora: 18,30 h.
lloc: Local Social de Montilivi. Plaç Georges Orwell.

Salutació.
Balanç econòmic 2018 i pressupost per a 2019.
Candidatures per a la renovació de la Junta Directiva en funcions des de 24 de febrer de 2019 i elecció de nova Junta.
Protecció de dades i comunicació.
Participació de Socis i Veïns en els temes de Barri amb el regidor Cristòbal Sànchez.
Informació del calendari d’activitats.
Informació de les Taules de Seguretat i de Sostenibilitat.
Comiat.Publicat el 2019-01-20
Noticia: 47

Políticament incorrecte


Políticament Incorrecte és una brillant comèdia que centra la seva acció en un luxós hotel. Un Ministre del Govern, planeja passar la nit amb una diputada de l’oposició; el desastre comença quan descobreixen el cos d’una desconeguda atrapada a la finestra de l’habitació. Desesperat, el Ministre truca al seu ajudant, el qual arribarà a una crisi d’identitat per culpa de les mentides del Ministre.

REPRESENTACIó
22/12/2018: A les 21'30 h. A la Sala Polivalent d'Agullana.Publicat el 2018-12-20
Noticia: 48

Missa i recital de nadales


Centre geriàtric MARIA GAY

Diumenge, 23 a les 11 h.

A càrrec de la Coral de l'Associació de Veïns de Montilivi.

Dirigida per Euken I. Ledesma.Publicat el 2018-12-20
Noticia: 49

Recital de nadales a Montilivi


A les 18 hores.

Convent de les Carmelites Descalces de Montilivi.

A càrrec del grup de guitarres i la coral de Montilivi.

Dirigiga per l'Euken I. Ledesma.Publicat el 2018-12-20
Noticia: 50

1a Pujada a Sant Miquel


Diumenge 21 d'octubre la Federació d'Associacions de Veïns de Girona organitza una Pujada a Sant Miquel, puntuable als #4rius. En nosotre reu és l'onyar i el color del nostre domàs és el blau cel.
Incripció a les 8,45 a Sant Pere Galligans.
Sortida a les 9.Publicat el 2018-10-20
Noticia: 51

XXV Audició de Sardanes i castanyada de Fires a Montilivi


Dissabte 5 de novembre
A les 11 del migdia
A la plaça Claudi Girbal (Font del Gat)Publicat el 2018-10-20
Noticia: 52

GUITARRA
(classes per a nois/es, joves i adults)


AL LOCAL SOCIAL DE MONTILIVI (Plaça Georges Orwell)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
SOCIS: DEL 2 AL 13 DE JULIOL.
SOCIS I NO SOCIS: DEL 4 AL 15 DE SETEMBRE

• Nois i noies fins als 12 anys:
Els dimecres, de 18 a 19 hores.
• Joves:
Els dimecres, de 19 a 20 hores
• Adults:
(1) Els dimecres, de 20 a 21 hores
(2) Els dimarts, de 21 a 22 hores
Grups reduïts (4 o 5 alumnes)
Professor: Euken I. Ledesma
Responsable: Conchi Pérez: 666 426 390Publicat el 2018-09-30
Noticia: 53

CORAL MIXTA DE MONTILIVI


AL LOCAL SOCIAL DE MONTILIVI (Plaça Georges Orwell)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Assaigs: Cada dijous de de 21'15 a 23 hores.
Director: Euken I. Ledesma
Responsable: Conchi Pérez: 666 426 390Publicat el 2018-09-30
Noticia: 54

ZUMBA


EN EL PAVELLÓ DE L'ESCOLA PERICOT.

Els dilluns, dimecres i dijous de 20 a 21 h.
Responsable: Blas Rubio: 676 719 628
Professora: Irene SelvasPublicat el 2018-09-30
Noticia: 55

PILATES


EN EL PAVELLÓ DE L'ESCOLA PERICOT.

Els dimarts i dijous de 19 a 20 h.
Responsable: Blas Rubio: 676 719 628
Professora: Sònia Sànchez.Publicat el 2018-09-30
Noticia: 56

XXVIII Cantada d’havaneres de Montilivi


Divendres 7 de setembre a les 22 h en el local social
Amb el grup Terra Endins
Us esperem!Publicat el 2018-08-28
Noticia: 57

SEVILLANES


AL CASAL CÍVIC MONTILIVI (Av. Lluís Pericot).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
SOCIS: DEL 2 AL 13 DE JULIOL.
SOCIS I NO SOCIS: DEL 4 AL 15 DE SETEMBRE

• Els dijous, de 18 a 19 h Iniciació.
• Els dijous, de 19 a 20 h Avançat.
Caldrà un mínim de 12 persones.
Per a més informació contacteu amb Blas 676 719 628Publicat el 2018-08-27
Noticia: 58

PILATES - HIPOPRESSIU


AL CASAL CÍVIC MONTILIVI (Av. Lluís Pericot).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
SOCIS: DEL 2 AL 13 DE JULIOL.
SOCIS I NO SOCIS: DEL 4 AL 15 DE SETEMBRE
• Dilluns
Pilates de 18:30 a 19:30 h
Pilates de 19:30 a 20:30 h
Pilates de 20:30 a 21:30 h
• Dimecres
Hipopressiu Iniciació de 18 a 19 h
Hipopressiu de 19 a 20 h
Pilates de 20 a 21 h
Professora: Sonia Sánchez i Laia Juanals
Per a més informació contacteu amb Blas Rubio: 676 719 628Publicat el 2018-08-27
Noticia: 59

IOGA


AL CASAL CÍVIC MONTILIVI (Av. Lluís Pericot).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
SOCIS: DEL 2 AL 13 DE JULIOL.
SOCIS I NO SOCIS: DEL 4 AL 15 DE SETEMBRE
• Dilluns de 20 a 21:30 hores
Professor: Vicente Sánchez
• Dimarts de 20 a 21:30 hores.
Professora: Rosa Ma Salvat
• Dimecres de 20 a 21.30 hores.
Professor: Vicente Sánchez
• Dijous de 20 a 21:30 hores.
Professora: Rosa Ma Salvat
25 places a cada grup. Hi haurà llista d’espera.
Responsable: Blas Rubio: 676 719 628Publicat el 2018-08-27
Noticia: 60

ACTIVITATS 2018-2019


Programa d'activitats

SETEMBRE DE 2018 A JUNY DE 2019


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2018-07-04
Noticia: 61

CONCURS DE DIBUIX 2018 (Festes del barri)


El passat disabte 9 de juny,es va cel.lebrar el tradicional concurs
de dibuix amb el tema:

"Dibuixo el que m'agrada"


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2018-06-11
Noticia: 62

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE MONTILIVI


08/06/2018.
V Campionat de Tennis Taula. A partir de les 18h. a la pista coberta de l’Escola Pla de Girona. Alumnes de Primària (1er. a 6è) i Categoria lliure: ESO, BAT, joves, pares, avis... (Inscripció: 2 €). Dimarts tarda i dimecres matí al Casal Cívic Montilivi.
A partir de les 8 de la tarda, ball de saló, amb en Joan Sol.
A l’envelat de la Plaça Figueres


09/06/2018.
De 9 A 14 h. Al Club Petanca Montilivi.IX Torneig de Petanca “Festa de Montilivi”.
D’11 a 12 h. a la Plaça Ciutat de Figueres. Concurs de dibuix “dibuixo el que m’agrada”.
D’12 a 13 h. a la Plaça Ciutat de Figueres. Taller de castellers.
A partir de les 18 h. a la Plaça Ciutat de Figueres. Festa infantil amb l’espectacle d’en Pep Puigdemont. Lliurament dels premis de dibuix i xocolatada.
A partir de les 10 de la nit a l’envelat de la Plaça Ciutat de Figueres RECITAL I BALL AMB L’ORQUESTRA LA METROPOL.


10/06/2018.
De 8´30 a 11 h. a la Plaça Ciutat de Figueres. XXXV Marxa de Montilivi. 11 km. XX Caminada popular. 8 km. SORTIDA DE LA CAMINADA, a les 8:30 h. I SORTIDA DE LA CURSA a les 9 h. MIREU L'ENLLAÇ DE SOTA
De 11 a 12 h. II Cursa Infantil de Montilivi.
A les 9h. a l’església de les Carmelites Descalces. Missa i recital de la coral i guitarres.
De 12 a 13 h. DANSES INFANTILS, alumnes de l’escola CONT_CLASS.
A partir de les 7 de la tarda a la Plaça Ciutat de Figueres. Ball amb LA MONTECARLO.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2018-05-26
Noticia: 63

REVISTA 2018


Ja tenim la revista del 2018, podeu consultar-la a l'enllaç.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2018-05-26
Noticia: 64

La llanterna màgica


Dimecres 18 de juliol. A partir de les 17.00 h a la pista de la plaça Ciutat de Figueres. Sessions continuades de 30 minuts fins a les 19.30
Organitza: AV Montilivi i Centre Cívic Pla de PalauPublicat el 2018-05-20
Noticia: 65

Coral de Montilivi


24/05/2018: Missa de Maria Auxiliadora i recital coral. A les 19h al Santuari de Pont Major
26/05/2018: 25è aniversari de la Federació d,Associacions de Veïns. Mati a la Devesa.Publicat el 2018-04-16
Noticia: 66

Pressupost participatiu 2018


Assamblea d’anada: Dijous 1 de març a les 19h al local social de MontiliviPublicat el 2018-02-27
Noticia: 67

PRESSUPOST PARTICIPAT 2018


Us volem comunicar que per sisè any consecutiu l’Ajuntament de Girona posa en marxa el procés dels pressupostos participats dels barris a Girona, que són un instrument de participació de la ciutat a través del qual les entitats i la ciutadania podeu proposar i decidir el destí d’una part del pressupost municipal, que enguany tornarà a ser d’1.200.000,00 €.
Us convidem a participar en aquest procés, fent-nos arribar propostes noves per a la millora dels vostres barris a través del formulari que trobareu al web www.girona.cat/consultabarris. També us demanem que en feu difusió entre els membres de les vostres entitats.
Aquestes propostes es presentaran a les assemblees que tindran lloc als barris entre el 19 de febrer i el 2 de març juntament amb les que les entitats dels barris vulguin presentar. Us adjuntem el butlletí informatiu on trobareu aquesta informació.
Participa-hi! i Fica cullerada al teu barriPublicat el 2018-02-01
Noticia: 68

XXII FESTA DE CARNESTOLTES


Dissabte, 10 de febrer de 2018
de 10 a 11 del mati, concentració i inscripció
a la plaça FONT DEL GAT (Stop Self- DIA)

A les 11 h RUA

GRAN BALL i xocolatada per tots els participats inscrits.

Concurs de DISFRESSES.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2018-01-31
Noticia: 69

AGENDA D'ACTIVITATS DE MONTILIVI


26/02/2018: Assemblea General Ordinària. A les 19,30h en el Local Social de Montilivi (plaça Georges Orwell).Publicat el 2018-01-15
Noticia: 70

PROJECTE D'URBANITZACIÓ DE PUNTA DEL PI


Us esperem dilluns 23 d'octubre a les 7 de la tarda al local social de Montilivi, on tindrà lloc l'ASSEMBLEA PER A PRESENTAR EL PROJECTE D'URBANITZACIÓ DELS ACCESSOS A LA PUNTA DEL PI A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES DEL BARRI.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2017-09-29
Noticia: 71

CURSA FESTA FINAL CORREBARRIS 2017 – 17/09/2017


Amb el recolzament de l’Ajuntament de Girona i la organització de
totes les Associacions de Veïns implicades en el projecte, es realitzarà una cursa final de festa amb sortida i arribada al Pavelló de Fontajau. Fent un recorregut festiu per la zona de la Devesa i Fontajau.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2017-09-01
Noticia: 72

ACTIVITATS 2017-2018


Aquest enllaç porta al tríptic de les activitats per el curs 17-18
INSCRIPCIONS:
SÒCIES I SOCIS DE L'AV. MONTILIVI: Primera quinzena de juliol del 3 al 14.
INSCRIPCIÓ GENERAL DURANT EL MES DE SETEMBRE.
Els cursos començaran l'última setmana de setembre.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2017-06-22
Noticia: 73

XXV Cantada d’Havaneres


Divendres 8 de setembre, a les 22 h, a la plaça George Orwell

XXV Cantada d'Havaneres de Montilivi

A càrrec del grup gironí Terra Endins

Degustarem un cremat per gentilesa de l'Associació de VeïnsPublicat el 2017-06-21
Noticia: 74

PRESSUPOSTOS PARTICIPATS 2017
Assignació al barri: 48.702,33 €


Cens: 5.731. VOTS TOTALS: 340. Percentatge: 5,93%
RESULTATS PER VOTS.

PROJECTES QUE ES FARAN
1) Millora del Parc de la Pedra (30.100 €) amb 84 vots.
2) Arranjament de la cruïlla de l’avinguda de Montilivi amb el carrer de Sant Salvador d’Horta (18.600 €) amb 82 vots.Publicat el 2017-06-20
Noticia: 75

CONCURS DE DIBUIX 2017 (FESTES DEL BARRI)


A l'enllaç teniu els dibuxos premiats.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2017-06-17
Noticia: 76

XXXIV Marxa popular de Montilivi.


Inscripció on line en aquest link: Aquí teniu el mapa amb el recorregut:

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?authuser=0&hl=ca&mid=zUom2qC7Q2VI.kCJ-Es8K4ftU

Control d'inscripció, diumenge 14 de juny de 8 a 9 h. a la Pl. Ciutat de Figueres. SORTIDA a les 9 h.Publicat el 2017-05-26
Noticia: 77

FESTES DEL BARRI 2016 (CONCURS DE DIBUIX)


Imatges dels premis atorgats pel jurat format per experts.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2016-06-12
Noticia: 78

LOTERIA DE NADAL
REINTEGRAMENT DE LES PARTICIPACIONS
28130


EL TERMNI PER AL COBRAMENT DEL REINTEGRAMENT DE LES PARTICIPACIONS DE LOTERIA ACAVA EL PROPER 22 DE MARÇ
Al Centre Cívic MONTILIVI a partir del 13 de gener.
- Dimarts de 17 a 19 h i Dimecres de 10 a 13 h.Publicat el 2016-01-06
Noticia: 79

ACTIVITATS DE ZUMBA, IOGA, PILATES
AL GIMNÀS DE L'ESCOLA PERICOT


Benvolguts amics i socis.
Encara sou a temps d'apuntar-vos a les següents activitats que farem al Gimnàs de l’escola Pericot.
•Dimarts de 20 a 21,30 h. IOGA.
•
•Dijous de 20 a 21 h. PILATES.
Per a més informació podeu trucar a en BLAS 676 719 628Publicat el 2015-10-14
Noticia: 80

CONCERT:
VEUS BLANQUES DE MONTILIVI I ACORDS JOVES DE MONTILIVI


Aquest diumenge 18 d'octubre concert d'ACORDS JOVES I VEUS BLANQUES realitzaran
A l'esglesia de Sant Pere JUIÀ
A les 11h.
Animar-vos a veure'ls.Publicat el 2015-10-09
Noticia: 81

CURSET GRATUÏT DE SARDANES A MONTILIVI


Benvolguts amics i socis.
Aquest curs hem preparat un curset de Sardanes per petits i grans, nens, nenes, joves, pares, avis!

DIES:

Dijous 15 i 22 d'octubre.
Dijous 5, 12, 19 i 26 de Novembre.

HORA:

De 19 a 20,15 h.

LLOC:
Local Social de Montilivi (Caseta Vermella, costat escola Pericot).
Inscripció gratuïta.
Per a més informació podeu enviar un mail o trucar a l'ANNA, telèfon 972 41 54 25 o 676 61 15 81

US DEMANEM DIFUSIÓ A FAMILIARS I AMICS.
Rebeu una salutació cordial
AV. Montilivi


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2015-09-25
Noticia: 82

TRÍPIC D'ACTIVITAS CURS 2015-2016


Organitzem classes de Zumba, Cursets de Sardanes i IOGA al nou gimnàs de l'Escola PERICOT.
Descarregueu-vos el tríptic d'activitats del proper curs.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2015-09-17
Noticia: 83

XXXII MARXA POPULAR DE MONTILIVIVolem agrair-vos la participació a la cursa de diumenge a Montilivi

Adjuntem un link on podreu veure i descarregar les fotos que vulgueu:

https://mega.co.nz/#F!5RVl1BCR!NRhKVnZsEFp3fW0sPU3IVg

En el següent link, hem penjat els temps segons registre:

http://www.runedia.com/cursa-class/201518126/

Ja us convoquem per l'any que ve a la propera edició!Publicat el 2015-06-16
Noticia: 84

FESTES DEL BARRI 2015
CONCURS DE DIBUIX


Nens i nenes!! Mireu el vostre dibuix
"LA NATURA QUE ENS ENVOLTA"


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2015-06-14
Noticia: 85

Es crea l'associació de Comerciants de MontiliviAquest mes de juny, per iniciativa d'uns comerços del barri, s'ha creat l'Associació de Comerciants de Montilivi.

Els donem la benvinguda amb la certesa que podrem col·laborar junts per a millorar el benestar dels veïns i veïnes.

Per a més informació adreceu-vos a les botigues

VINYAVINS, Andreu tuyet santamaria, 17
CARNISSERIA PILLASTRES, Andreu tuyet santamaria, 17Publicat el 2015-06-08
Noticia: 86

REVISTA 2015


TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ LA REVISTA D'AQUEST ANY.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2015-05-30
Noticia: 87

II Campionat de Tennis Taula “Festes de Montilivi”DIVENDRES 12 DE JUNY.

A partir de les 18 h.

A la Pista coberta de l’escola de Pla de Girona.

Categoria Infantil: Alumnes de Primària (1r. a 6è)

Categoria lliure: E.S.O. - Bat. - Pares - Avis.

Inscripció: Dimarts matí i dimecres tarda al Casal Cívic Montilivi

O al correu de l'AV. avmontilivi@gmail.com

Hi hauran pales i pilotes per a jugar
Donatiu voluntari: 2 €.Publicat el 2015-05-28
Noticia: 88

Concurs de dibuix festes de Montilivi
“La natura que ens envolta”DISSABTE 13 DE JUNY.

D’11,30 a 12,30 h.

A la Plaça Ciutat de Figueres.

5 Categories Infantil: nens i nenes de 3 a 13 anys.

Premis per als tres classificats de cada grup

Inscripció el mateix dia a la Plaça.

Porteu llapis de colorsPublicat el 2015-05-28
Noticia: 89

Resultats dels Pressupostos participats 2015


Barri de Montilivi.

Cens: 5.700. Vot presencial: 39. Vot electrònic: 290. Total: 329. Participació: 5,77%.

Projectes:

1r. Tendal a l'escola bressol l'Olivera: 127 vots.
2n. Recuperar la "font de l'Abella": 102 vots.
3r. Tancat d'esbarjo per a gossos: 43 vots.
4t. Construir una pista d'stake: 25 vots.
5è. Ampliar les pistes de petanca: 17 vots.
No: 13 vots.
En blanc: 0 vots
Nuls: 2 vots
La nostra enhorabona per al projecte guanyador.Publicat el 2015-04-25
Noticia: 90

"Celebrem Sant Jordi a Montilivi"


Dijous 23 d'abril a partir de les 17 h. gran festa de Sant Jordi a la Plaça Ciuitat de Figueres.

Venda de llibres i roses i l'animació a càrrec del "ELS TRAMBÒTICS" Organitza: AMPA Olivera, AMPA Pericot, AMPA, Pla de Girona i AMPA Nou Institut de Girona.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2015-04-12
Noticia: 91

PRESSUPOSTOS PARTICIPATS 2015
PROJECTE: Recuperar el paratge de la Font de l’Abella: Construir una font pública i crear un espai de lleure al seu voltant.


La proposta seria recuperar per al barri i per a Girona el paratge de la Font de l’Abella:

* Construir una font pública connectada a la xarxa d’aigua municipal pròxima del c. Riera Bugantó, a base de pedra rústica i un polsador per a l’aigua.
* Habilitar un espai de lleure amb alguna taula i seients al seu voltant.
* Preservar la fauna i la flora de l’entorn de la riera Gurnau.
* Recuperar els costums, com ara la celebració de dijous gras.

Per veure la presentació del projecte, seguir l'enllaç.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2015-03-14
Noticia: 92

XXXII MARXA POPULAR DE MONTILIVI


Diumenge, 14 de junyPublicat el 2015-03-05
Noticia: 93

Activitat de PILATES

Gimnàs de l'Escola Pericot


PILATES

Dimecres de 18,45 a 19,45 h.

Inscripció oberta: Dimarts a la tarda i Dimecres al matí al Casal Cívic MontiliviPublicat el 2015-02-09
Noticia: 94

Signatura del conveni entre l'AV i l'Ajuntament


Aquest conveni permetrà a l'Associació organitzar activitats al nou gimnàs de l'Escola Pericot

Dijous, 29 de gener a les 16'30 h. a l'Escola PericotPublicat el 2015-01-25
Noticia: 95

VIATGE A COVES GRANDS CANALETTES
VILAFRANCA DEL CONFLENT


Dia 22/01/2015
a les 8:00 sortida del Centre Cívic Montilivi
PREU SOCI 46€, NO SOCI 50€, s'abonarà en el moment de la reserva.

ORGANITZA:
ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN ONYAR


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2015-01-12
Noticia: 96

BON NADAL A TOTS !!!!


BON NADAL 2014Publicat el 2014-12-23
Noticia: 97

ACTIVITATS DE NADAL


ACTUACIONS:

Dissabte, 13 de desembre, a les dos quarts de 6 de la tarda Audició de Guitarres concert al Pavelló de l'escola Pericot.
Dissabte, 13 de desembre, a les 7 de la tarda Concert de Nadales a les Carmelites Descalces de Montilivi.

Diumenge, 14 de desembre, a les 17,30 horas, Trobada de Corals a l'Església de Sant Josep.

Divendres, 19 de desembre, a les 20 horas, Cantada de Nadales a càrrec de les Veus Blanques de Montilivi, al Centre Cívic "Can Regàs" Pont Major.

Diumenge, 21 de desembre al mati, Missa i concert de nadales a càrrec de la Coral Montilivi al Centre Geriàtric Maria Gay.Publicat el 2014-12-11
Noticia: 98

CORAL MONTILIVI (actuació a BELLVER DE CERDANYA)


ACTUACIONS:

Diumenge, 7 de desembre, a les 17 horas, concert a la Residència de Gent Gran de Bellver de Cerdanya.

Dilluns, 8 de desembre, a les 11 del matí, cantarem una Missa a l'església d'Alp.Publicat el 2014-12-03
Noticia: 99

ACORDS JOVES TOCARÀ A LA SETMANA SOLIDARIA


El Centre Civic del Pla de Palau, organitza la Setmana Solidaria
Dimecres 19 al Centre Cívic Pla de Palau
a l'enllaç trobareu tota la informaciò.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-11-14
Noticia: 100

XVIII AUDICIÓ DE SARDANES I CASTANYADA A MONTILIVI Cobla: Ciutat de Girona


Plaça Claudi Girbal (Font del Gat). Dissabte 22 de novembre a les 12,00 h del matí.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-11-12
Noticia: 101

AA.VV. MONTILIVI SUSPÈN ELS ACTES D'AQUEST CAP DE SETMANA


Benvolguts,
Aquest mati els nostres companys, la Mª Jesús Gómez i en Ramon Ternero han patit la perdua del seu fill, en Tati.
La junta de l'AV de Montilivi s'uneix al dolor de la família i decideix suspendre els actes de sardanes i castanyada i la participació de la Coral Veus Blancas en el XVII CICLE CATALUNYA CORAL, previstos per el proper dissabte 8 de novembre.
Cordialment,
Junta de AV MontiliviPublicat el 2014-11-07
Noticia: 102

GRAN RECAPTE DEL BANC D'ALIMENTS DE GIRONA
2014


Per tercer any consecutiu et demanem que et facis VOLUNTARI ALTRUÏSTA i col·laborar amb el Gran Recapte els dies 28 i 29 de novembre. ls super són:

BONPREU
CONDIS

Envia'ns un correu indicant el nom, el telèfon i el super on vols fer de voluntari a:

---CORREU----Publicat el 2014-10-28
Noticia: 103

XVII CICLE CATALUNYA CORAL

SUSPÈS


Concert Coral a càrrec de:

CORAL VEUS BLANQUES DE MONTILIVI de Girona

CORAL PRELUDI A CARO de Roquetes

CORAL BELLES ARTS de Sabadell


Dissabte, 8 de Novembre, a les 19h.

Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura

GironaPublicat el 2014-10-23
Noticia: 104

V CENTANARI DEL NAIXAMENT DE SANTA TERESA DE JESÚSL’Eucaristia presidida pel Bisbe Francesc.
Amb la participació de la "coral de Montilivi”
-----------------------------------
Carmelites Descalces de Montilivi

Avgda. Montilivi, 27

Dimecres, dia 15 d’octubre a les 7 del vespre.Publicat el 2014-09-29
Noticia: 105

T'APUNTES A TEATRE?Sempre t'ha agradat el teatre però mai has tingut ocasió? Doncs no t'ho pensis més i vine amb nosaltres. Assagen cada Dimarts a les 20h Al Casal Cívic MontiliviPublicat el 2014-09-24
Noticia: 106


XXIV CANTADA D'HAVANERES DE MONTILIVILa pluja no ens va deixar sentir les havaneres que com cada any, i ja són 24, a primers de setembre, els veïns i amics de MONTILIVI gaudim de la mà del Grup Terra Endins

La nova data: Divendres 26 de setembre

Lloc: Local Social i Club Petanca Montilivi

Hola: 22 del vespre

Hi haurà "cremat" per a tothom

En cas de pluja l'activitat es farà a l'Escola PericotPublicat el 2014-09-07
Noticia: 107

Curset de lectures teatrals


Lectures individuals en Grup petit (3 a 5 participants). Per a nois i noies d'edat compreses entre 12 i 18 anys. Dijous de 19 a 20,30 h. Aportació 10€ al trimestre. Informació avmontilivi@gmail.comPublicat el 2014-08-30
Noticia: 108

ESTIU VIU 2014


Diverses propostes per a aquest mes de juliol des del Centre cívic del Pla de Palau conjuntament amb diverses associacions veïnals, inclosa la nostra.
Totes les dades a l'enllaç d'abaix.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-07-06
Noticia: 109

LA CORAL DE MONTILIVI PARTICIPARÀ A LA MISSA DE TV2


Missa de TV2

Data: Diumenge, 10 d'Agost a 2/4 d'11h.

Retransmissió en directe des dels estudis de TVE.Publicat el 2014-07-01
Noticia: 110

Concert d'Acords Joves a Bilbao


Data: Dissabte, 5 de Juliol a les 20 h.

Lloc: ESGLÉSIA DE SANT JOAN BAPTISTA de Leioa (Bizkaia)

Interpretaran obres de Calatayud, Gaspar Sanz, M. Linneman..."Publicat el 2014-06-29
Noticia: 111

Concert de guitarra del Grup Acords Joves.


Data: Dijous, 10 de Juliol a les 20 h.

Lloc: Plaça de Pou Rodó.Publicat el 2014-06-29
Noticia: 112

"ELS MEUS MARITS M'ENGANYEN.


Representació de l'obra "Els Meus Marits M'Enganyen", de Nicasi Camps

Data: Dissabte, 14 de Juny a les 19 h.

Lloc: CASAL DE FLAÇÀ

Obra ambientada en els anys 50-60, comèdia divertida i sentimental.Publicat el 2014-06-10
Noticia: 113

XXXI MARXA POPULAR DE MONTILIVI
CLASSIFICACIÓ 2014


Com cada any hem celebrat la marxa popular, ja és la XXXI,
a l'enllaç teniu la classificació (es descarrega en el vostre ordinador)


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-06-10
Noticia: 114

CONCURS DE DIBUIX 2014
Festes del Barri


Com cada any els nens i nenes han participat en aquest concurs


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-06-08
Noticia: 115

CONCERT DE GUITARRA
A CÀRREC DE MERITXELL GARRIGA


Al local de l’associació de veïns de Montilivi
Diumenge 8 de juny de 2014 A les 18 h.

INTERPRETARÀ OBRES DE,
Calatayud. M. Linneman, Eythorlaksson

Direcció, Euken LedesmaPublicat el 2014-05-29
Noticia: 116


Al local de l’associació de veïns de Montilivi
Diumenge 8 de juny de 2014 A les 18 h.

INTERPRETARÀ OBRES DE,
Calatayud. M. Linneman, Eythorlaksson

Direcció, Euken LedesmaPublicat el 2014-05-27
Noticia: 117

Neix el Consell d'Entitats de Montilivi


Dilluns passat va tenir lloc la primera reunió de les entitats educatives, esportives i de lleure del barri per constituir un Consell d'Entitats que faciliti organitzar activitats comunes, col•laborar en la difusió i participar en espais i temes de ciutat com ara els Pressupost Participat, la Taula de Mobilitat, el Consell Escolar Municipal... La notícia l'ha recollit Diari de Girona.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-05-21
Noticia: 118

CONCERT DE GUITARRA
A CÀRREC D’ANDREU SAFONT


Al local de l’associació de veïns de Montilivi
Diumenge 25 de maig de 2014 A les 12 del matí

INTERPRETARÀ OBRES DE,
Bach,M. Linneman,Pernambuco,Ferrer

Direcció, Euken LedesmaPublicat el 2014-05-07
Noticia: 119

Recital de guitarra


Diumenge 27 d'abril a les 12 del migdia al local social de Montilivi.

Albert Cros

Interpretarà obres de Pachabel, Villalobos, Albéniz...Publicat el 2014-04-26
Noticia: 120

SANT JORDI A MONTILIVI


Les AMPES de l'Olivera, el Pla, el Pericot i l'AV. de Montilivi celebrem Sant Jordi al barri.

Dimecres 23 a les 17h a la Plaça Ciutat de Figueres.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-03-30
Noticia: 121

Girona Temps de Flors


Activitats Temps de Flors. Dimecres 14 de maig:
21,30 Claustre de la Catedral. Actuació del grup de guitarres Acords Joves de Montilivi.
22,00 Plaça dels Jurats, El Cant dels Ocells, interpretació a guitarra per Euken I Ledesma.
22,30 A les escales de la Catedral Girona m'enamora.

Amb la col·laboració de Corals de la Federació Gironina d'Entitats Corals, Colla sardanista del GE i EG, Cobla Bisbal Jove, Meritxell Mallol (soprano). La direcció coral a càrrec d'Euken I Ledesma.Publicat el 2014-03-30
Noticia: 122

CARNESTOLTES 2014


Dissabte 1 de març 2014
de 10 a 11 del mati inscripció
Plaça Font del Gat (Stop-Self, DIA)


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2014-02-24
Noticia: 123

ASSEMBLEA GENERAL 2014
24 de febrer


ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA.
18 h. 1a convocatòria i 18,30 h. 2a convocatòria
RENOVACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
19 h. Local Social Montilivi

Balanç econòmic
Informe del president
Intervenció de la regidora de barri de Montilivi, Sra. Isabel Muradàs
Torn de paraulaPublicat el 2014-02-09
Noticia: 124

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA i ORDINÀRIA
Publicat el 2014-02-07
Noticia: 125

Montilivi al Programa "Veïns" de TV Girona


Dijous, 6 de febrer a les 21h.

Participaran Dolors Estañol, presidenta de l'Associació de Gent Gran

Isabel Muradàs, regidora de Montilivi.

Eduard Berloso, regidor de Serveis Socials.

Ramon Ternero, president AV. MontiliviPublicat el 2014-02-01
Noticia: 126

Federació Gironina d'Entitats Corals

Trobada de Corals a Montilivi


VEUS BLANQUES DE MONTILIVI

POLIFÒNICA DE FIGUERES

CORAL VEUS DE L'ESTANY

Dissabte, 11 de gener de 2014, a les 17 h

Església de Sant JosepPublicat el 2013-12-22
Noticia: 127

Concert de Nadal de les Veus Blanques de Montilivi


Divendres, 20 de desembre a les 20 h

Centre Cívic Pont Major

En col·laboració amb l'AV. Veïns del PontPublicat el 2013-12-15
Noticia: 128

Concert de Nadal


lLa Coral Montilivi s'unirà les guitarres de l'EMG en el concert en benefici de la Marató de TV3.

Dissabte, 21 de desembre a les 12 h.

Centre Cívic de Sant Julià de RamisPublicat el 2013-12-14
Noticia: 129

Missa i Concert de les Veus Blanques de Montilivi


Diumenge, 22 de desembre a les 10,30 h.

Església del Carme de GironaPublicat el 2013-12-13
Noticia: 130

ACTUACIÒ DE ACORDS JOVES DE MONTILIVI


El proper día 22-12 (diumenge), ACORDS JOVES DE MONTILIVI,
actuaran a la RESIDENCIA MARIA GAY a les 17 hores.Publicat el 2013-12-11
Noticia: 131

Federació Gironina d'Entitats Corals.

Concert de nadales


Coral Castellonina i Coral Montilivi

Diumenge, 15 de desembre a les 18 h.Publicat el 2013-12-02
Noticia: 132

Concert de Nadal


A càrrec dels alumnes de guitarra.

Dissabte 14 de desembre a les 17 h.

Casal Cívic Montilivi.Publicat el 2013-12-02
Noticia: 133

Missa i Concert de la Coral Montilivi


Diumenge, 15 de Desembre a les 13 h.

Centre Geriàtric Maria GayPublicat el 2013-12-02
Noticia: 134

Concert de Nadal amb Acords Joves i Coral Montilivi


Dissabte, 14 de desembre a les 19 h.

Convent de les Carmelites Descalces (av. Montilivi, 27)Publicat el 2013-11-28
Noticia: 135

TEATRE "EL MEUS MARITS M'ENGANYEN"


Estrena del l'obra de teatre el proper diumenge 1-12 a les 17 horas

Lloc: CASAL CIVIC MONTILIVI, Sala Gran c/Dr. Ametller, 56 Girona.

Obra ambientada en els anys 50-60, comedieta divertida i sentimental.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-11-15
Noticia: 136

Actuacions musicals.


Diumenge 3 de Novembre.

11 h. Missa 12 h. Audició de les guitarres Acords Joves

Lloc: Esglèsia parroquial de Juià.Publicat el 2013-10-29
Noticia: 137

HAVANERES I TROFEUS TENNIS TAULA


Dissabte, 7 de setembre, a les 22 h, a la plaça George Orwel, us convidem a gaudir de la XXIII Cantada d’Havaneres de Montilivi, a càrrec del grup gironí Terra Endins.

A les 21´30 tindrà lloc el repartiment de trofeus de la I Trofeu de Tennis Taula de Montilivi.

TRASLLADADES AL CASAL DE MONTILIVI per plujaPublicat el 2013-09-07
Noticia: 138

TEATRE A LA SALA GRAN DEL CASAL MONTILIVI


El Grup de teatre Fa com 9 representara l'obra "la importància de ser FRANK" de Oscar Wild.

Divendres 20 de setembre
Sala Gran del CASAL MONTILIVI
21 h.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-09-05
Noticia: 139

Tallaran la circulació a Lluís Pericot


La Policia Municipal de Girona informa que els dies 5 i 6 de setembre de 8 a 18 hores es tallarà la circulació de l'Avinguda Pericot i la rotonda (dels pins) per l'asfaltatge dels carrers.Publicat el 2013-09-04
Noticia: 140

TALLER DE DANSA ORIENTAL (del ventre)


Nou taller que oferim de octubre a desembre 2013
El dilluns de 18,35 a 19,35 hores
11 sesions de una hora
Comença l'1 octubre i finalitza 16 de desembre
Preu soci 35€, no soci 38€
INCRIPCIONS AL CASAL CIVIC (12 STEMBRE)Publicat el 2013-07-23
Noticia: 141

Festival de guitarres de Girona, Actuació dels Acords Joves de Montilivi


Dijous, 18 de juliol, Centre Cívic Ter (Taialà) 20hPublicat el 2013-07-12
Noticia: 142

PRESSUPOSTOS PARTICIPATS
VOTACIÓ DELS PROJECTES


Barri de Montilivi
Dimecres 17 de juliol, de 9 a 20 h.
Al Centre Cívic Pla de Palau
C. Saragossa, 27

VEÏNS I VEÏNES DE MONTILIVI: AQUEST DIMECRES PODREU VOTAT UN D'AQUESTS PROJECTES DE BARRI. ELS PROJECTES MÉS VOTATS S'EXECUTARAN EN EL TERMINI ESTABLERT.

- Reservar per al 2014 la quantitat assignada al barri per a la instal·lació d’una escala mecànica que elimini les barreres arquitectòniques al carrer Punta del Pi.

- Destinar la quantitat assignada al barri a iniciar l’asfaltatge del tram del carrer Castellet entre el carrer Ullastret i el carrer Sant Grau, i un tram del carrer Turó Rodó. La segona fase d’aquesta actuació es portarà a terme amb la quantitat que s’assigni al barri per al 2014.

- Prolongació de la vorera del carrer Ullastret fins al carrer Castellet i col·locació d’una barana per millorar l’accessibilitat (valoració: 6.000 €.

- Donar continuïtat a la vorera dels carrers Corredor Pomés i Francesc Romaguera (valoració 6.100 €.

- No estic d’acord amb els projectes proposats


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-07-12
Noticia: 143

ACTIVITATS 2013


Link a l'album:

VEURE LES FOTOSPublicat el 2013-07-12
Noticia: 144

TENIS TAULA


El proper dissabte 6-7 I Campionat de Tenis Taula, al Casal Civic Montilivi
Aqui teniu els enllaços, per veure on esteu ubicats.

VEURE GRUP 1

VEURE GRUP 2

VEURE GRUP 3Publicat el 2013-07-04
Noticia: 145

PROGRAMACIO D'ESTIU 2013


El dimarts 9 festa de la escuma a la plaça Figueres.


MIRA LA PROGRAMACIÒPublicat el 2013-07-02
Noticia: 146

ConClass a les Festes del Barri


Link al Album:

VEURE LES FOTOSPublicat el 2013-06-18
Noticia: 147

VISTAS DE LA FESTA 2013


Link al Album:

VEURE LES FOTOSPublicat el 2013-06-18
Noticia: 148

MOSTRA ARTISTICA 2013


Link al Album:

VEURE LES FOTOSPublicat el 2013-06-18
Noticia: 149

XXX MARXA POPULAR DE MONTILIVI


Primer de tot agrair-vos la participació en la Marxa Popular de Montilivi i condira-vos a participar en la propera edició.
Us adjunto la classificació actulitzada (mireu l'enllaç), després d'algunes modificacions. Demanem disculpes per el cronometratge, ja que hi ha hagut errors a l'hora de apuntar alguns dorsals. Els que no us trobeu, es que no heu sigut apuntats, ja sigui per entrar fora de temps o per els errors que us he comentat. Es un punt que esperem solucionar l'any vinent. .
Després, hem creat un album a Picasa on podreu veure les fotos que vam anar fent al llarg del recorregut. Les podreu descarregar lliurement.

Link al album:
VEURE LES FOTOS


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-06-11
Noticia: 150

PREMIATS AL CONCURS DE DIBUIX 2013 (FESTES DEL BARRI)


Amb temps de pluja, el concurs de dibuix d'aquest any ho hem celebrat al local social i els premiats els podeu veure a l'enllaç


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-06-09
Noticia: 151

1º CAMPIONAT TENNIS TAULA (FESTES DEL BARRI)


El proper 8 de juny a les 10 h a la Plaça Figueres
A l'enllaç teniu els Grups on esteu assignats
SUSPÈS PEL MAL TEMPS


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-06-06
Noticia: 152

CAMPANYA "LA FAM NO FA VACANCES"


L'Associació col · laborarà amb el Banc d'Aliments a les festes del barri participant en la campanya "LA FAM NO FA VACANCES" focalitzant la contribució dels veïns en la festa infantil i concurs de dibuix.

Pares és moment de conscienciar als petits sobre la solidaritat, el malbaratament i els drets humans.

http://www.lafamnofavacances.com


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-06-03
Noticia: 153

TRÍPIC D'ACTIVITAS CURS 2013-2014


Descarregueu-vos el tríptic d'activitats d'aquest curs.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-05-19
Noticia: 154

REVISTA 2013


Ja tenim la Revista d'aquest any


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-05-17
Noticia: 155

Aplec de corals de la FCCG.


Dissabte, 2 de juny, Teatre Municipal 17 h.Publicat el 2013-05-14
Noticia: 156

Missa i concert de la coral Veus Blanques de Montilivi a Siurana d'Empordà


Diumenge, 16 de juny, Església de Siurana 12,15hPublicat el 2013-05-14
Noticia: 157

Mostra Artística "Festes de Montilivi"


Dissabte, 8 de juny, Casal Cívic Montilivi 17 hPublicat el 2013-05-14
Noticia: 158

Concert de guitarra a càrrec d'Acords Joves de Montilivi a Madrid.


Dissabte, 6 de juliol, Residència de los Franceses, barrio de Salamanca 17 hPublicat el 2013-05-14
Noticia: 159

PROGRAMA DE CANT CORAL "GIRONA, TEMPS DE FLORS" FCEC de les Comarques gironines.


Diumenge, 19 de maig, Església del Carme 10,30h

- Missa i concert amb les Veus Blanques de Montilivi

Diumenge, 19 de maig, Jardí dels Alemanys 18.00h

- Coral CypsellaPublicat el 2013-04-28
Noticia: 160

Missa i Concert de la Coral de Montilivi


Diumenge 21 d'abril a l'església de Maria Auxiliadora (Pont Major) a les 12'30 h. MISSA i Concert de la Coral Montilivi amb motiu de la Festa de la UNIÓ dels Antics Alumnes Salesians de Girona.Publicat el 2013-04-11
Noticia: 161

GIRONA TEMPS DE FLORS


De l'11 al 19 de maig de 2013 – 58a Exposició de flors, monuments, patis i jardins.

--- Un any més l'Associació està engrescada amb la nova edició de Girona, Temps de Flors i ho farà ornamentant el pati interior del Museu d'història de la Ciutat presidit per l'escultura de l'home a cavall de Torres Monsó.

En aquesta edició ha projectat una composició floral a base de Bromèlia groga, heures i tela de sac.

Amb les flors grogues i lluminoses es col·locaran alguns centres i tests d'argila de manera que configurin un racó auster, brillant i harmònic per recrear, per un instant, els ulls del visitant ---Publicat el 2013-03-23
Noticia: 162

17ena FESTA DE CARNESTOLTES


PROGRAMA
• A les 10 del matí, concentració i inscripció
• Lloc: Plaça Font del Gat (Stop Self)
• A 2/4 de 11 del matí , GRAN RUA
• Concurs de DISFRESSES
amb un total de 5 premis
Gran BALL i xocolatada per a tots els participants inscrits.

En cas de molt fred o pluja L´ACTIVITAT es farà al Centre MONTILIVI
c. Dr. Ametller, 56 cantonada Av. Pericot


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2013-01-08
Noticia: 163

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU


Publicat el 2012-12-24
Noticia: 164

Audició de Nadal

Activitat de guitarra


Concert de Nadales

Al Casal Cívic Montilivi

Dissabte 15 de desembre a les 17 h.Publicat el 2012-12-10
Noticia: 165

TEATRE:"LES DONES SÀVIES"


"LES DONES SÀVIES" de Molière.

El Grup de Teatre Montilivi, representa una obra clàssica, distreta i alhora irònica, tipus comèdia, vaja tot una farsa.


Dissabte 22 desembre a les 17 hores AL CASAL CÍVIC MONTILIVI DE GIRONAPublicat el 2012-12-03
Noticia: 166

CORAL MONTILIVI


Trobada de Corals

A l'església Parroquial de Sant Josep

Coral Montilivi

Germanor Empordanesa

Cipsella de Sant Feliu

Diumenge 16 de desembre a les 17,30h.Publicat el 2012-11-27
Noticia: 167

VEUS BLANQUES DE MONTILIVI


Missa i concert ( Maria Gay)
El proper 16 de desembre a les 11 h.Publicat el 2012-11-27
Noticia: 168

CORAL MONTILIVI


Missa i concert de Nadal

Església parroquial de Siurana d'Empordà

Diumenge 23 de desembre a les 12 h.Publicat el 2012-11-27
Noticia: 169

VEUS BLANQUES DE MONTILIVI


Concert de Nadal

Centre cívic de Pont Major

El proper 22 de desembre a les 20h.Publicat el 2012-11-27
Noticia: 170

VEUS BLANQUES DE MONTILIVI


Missa i concert al Santuari dels Angels.

Diumenge 2 de desembre a les 12,30 h.Publicat el 2012-11-26
Noticia: 171

TROBADA DE CORALS


VEUS BLANQUES DE MONTILIVI

HARMONIA ANTONIENSE

Convent de les Carmelites Descalces

Diumenge 2 de desembre a les 17,30 h.Publicat el 2012-11-26
Noticia: 172

CORAL DE MONTILIVI


Concert de Nadales

Al convent de les Carmelites Descalces de Montilivi

Dissabte 15 de desembre a les 19 h.Publicat el 2012-11-26
Noticia: 173

XVII CICLE CORAL DE LES COMARQUES GIRONINES


Lloc: església parroquial de Sant Feliu de Guíxols

Data i hora: Diumenge 18 de novembre a les 18 h

CORAL GERMANOR EMPORDANESA (Figueres)

CORAL MONTILIVI (Girona)

CORAL CYPSELLA (Sant Feliu de Guíxols)Publicat el 2012-11-09
Noticia: 174

XVII Trobada de Sardanes i Castanyada de Fires.Un any més l'Associació de Veïns i l’Associació del Casal Cívic Montilivi amb el suport de l'Associació Terra Nostra, organitzem la XVII Trobada de Sardanes i Castanyada de Fires amb la Cobla Ciutat de Girona.

Data: Dissabte, 3 de Novembre

Hora: 12 del migdia

Lloc: Plaça Claudi Girbal (Davant Stop - Self) Av. Lluís Pericot.Publicat el 2012-10-20
Noticia: 175

CURSOS CASAL CIVIC MONTILIVI


informació dels cursos que es duran a terme al Casal Civic de Montilivi durant el període octubre a desembre de 2012


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-08-09
Noticia: 176

Del 16 al 24 de juliol
III OBERT D'ESCACS CIUTAT DE GIRONA


Lloc: Centre Cívic Pla de Palau.
Inici de les partides a les 17,30h.

Inscripció 30€

A través del formulari que trobareu al web www.escacsgerunda.catPublicat el 2012-06-18
Noticia: 177

RECULL FOTOGRÀFIC DE LA FESTA MAJOR DE MONTILIVI '12


Seguiu l'enllaç: http://animoto.com/play/EJoje3wrjgZwmMLWLg2T7APublicat el 2012-06-11
Noticia: 178

CONCURS DE DIBUIX
Festes del Barri 2012


Admireu els dibuixos premiats.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-06-11
Noticia: 179

Dimarts 10 de JULIOL
Side Car


Espectacle infantil
A les 19 h. A la Plaça Ciutat de Figueres(Montilivi)Publicat el 2012-06-08
Noticia: 180

Dimecres 4 de JULIOL
CINEMA A LA FRESCALA RED SOCIAL

A les 22.15h

Club Petanca MontiliviPublicat el 2012-06-07
Noticia: 181

Dimarts 26 de JUNY.
Desfilada de fi de curs de l'escola de Qstura


El proper dimarts 26 de juny alumnes de l'Escola Qstura mostraran els seus treballs, a les 20 h. al Casal Cívic MontiliviPublicat el 2012-06-05
Noticia: 182

14 de JUNY.
Festa de fi de curs del Casal Montilivi


El proper dia 14 de juny (dijous)a les 18,30 h.a la sala gran del Casal Civic de Montilivi. FAMA KIDS, SEVILLANES I ESCOLA DE DANSA CONT CLASS


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-06-04
Noticia: 183

Dissabte 23 de JUNY.
Revetlla de Sant Joan a la Font de l'Abella


La nit de Sant Joan els veïns dels carrers de loa Font de l'Abella celebrem la revetlla sopant al carrer Corredor Pomés, davant dels núms. 32 a 52. Us hi esperem!!Publicat el 2012-06-04
Noticia: 184

MISSA I CONCERT CORAL MONTILIVI CONVENT CARMELITES DESCALCES DE MONTILIVI


DIUMENGE 10 DE JUNY A LES 9 DEL MATÍPublicat el 2012-06-02
Noticia: 185

MISSA I CONCERT CORAL MONTILIVI CONVENT CARMELITES DESCALCES DE MONTILIVI


DIUMENGE 10 DE JUNY A LES 9 DEL MATÍPublicat el 2012-06-02
Noticia: 186

ACTIVITATS 2012-2013


Últimes places de les activitats de l'Associació.

Inici de les classes dilluns 1 d'octubre


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-05-30
Noticia: 187

La revista de l'Associació
La teniu a la vostra disposició seguint aquest enllaç.


La versió en paper conté algunes errades: Portada on diu "Intercamvi amb Silius" ha de dir "Intercanvi amb Silius". A la pàgina 17, en referència a la desfilada d'Espai Costura, on diu "divendres 26 de juny" ha de dir "dimarts 26 de juny". A la pàgina 29, en referència al guàrdia de barri, on diu DIA: DILLUNS ha de dir DIA: DIMARTS". Disculpeu les errades ja esmenades en aquesta versió digital.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-05-24
Noticia: 188

DIADA DE CONVIVÈNCIA I ARROSSADA POPULAR
DISSABTE, 2 DE JUNY al jardí del CASAL CÍVIC MONTILIVI.


• A les 12 del migdia, GRUP D’ANIMACIÓ – XIRINOLA – MÚSICA, a càrrec del grup gironí LA BANDA DEL SURDO.
• A les 12,30, actuació del grup FAMA KIDS –Casal Cívic
• Actuació de dos grups de l’escola CONT CLASS
• Dinar popular : Amanida (per a 4) – Arròs – postre – pa, vi, aigua, cafè - empresa paelladetot
• Menú infantil : 1/4 de pollastre i patates fregides (no beguda)
• Fi de festa: Actuació del grup de SEVILLANES (veterans)


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-05-07
Noticia: 189

XXIX MARXA POPULAR DE MONTILIVI


Seguiu el recorregut en GOOGLE MAPS


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-05-07
Noticia: 190

XXIX MARXA I XII CAMINADA POPULAR DE MONTILIVI DIUMENGE, 10 DE JUNY NECESSITEM VOLUNTARIS!


SESSIÓ INFORMATIVA Dilluns, 21 de maig a les 19 h. al Casal Cívic Montilivi (Av. Ll. Pericot) Col•labora amb el barri fent tasques de suport: • Suport a la inscripció. • Repartiment de samarretes. • Repartiment d’esmorzar i begudes. • Durant la marxa: o establiment de punts del control. o dirigir seguretat del trànsit. o dispensar aigua. Informació 972 20 03 66


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-05-06
Noticia: 191

INTERCANVI CORAL DE MONTILIVI - CUORO DI SILIUS DIES 18 A 2O DE MAIG


Aquest cap de setmana esperem als cantaires de la Coral de Silius (Càller), ara a Girona, visitarem el barri vell, més bell que mai i Besalú. El programa d’activitats és complert i confiem que es sentin d’allò més bé amb nosaltres.Publicat el 2012-05-05
Noticia: 192

DONES SÀBIES


El passat 26 d'abrilel grup de teatre Montilivi va representar les "Dones Sàbies" de Molière.

Lloc : ESPAI CAIXA de Poeta Marquina GIRONAPublicat el 2012-04-13
Noticia: 193

CARNESTOLTES 2012


El dissabte 19 varem fer com cada any el carnestoltes amb bona participació del barri, amb diversos premis i xocolatada per a tots, a l'enllaç podeu veure les fotos.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-02-20
Noticia: 194

CORAL MONTILIVI


Propera actuació de la Coral Montilivi.


Diumenge, 26 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda al Convent de les Carmelites Descalces de Montilivi. Av. Montilivi.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-02-18
Noticia: 195

ASSEMBLEA GENERAL
EXTRAORDINÀRIA I ORDINÀRIA


El passat dia 6 de febrer vam celebrar l'Assemblea amb la participació de la nostra regidora de barri Sra. Isabel Muradàs. En l'enllaç podeu accedir a les fotos de l'acte.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2012-02-09
Noticia: 196

ACORDS JOVES DE MONTILIVI actuen a SARDENYA


Els dies 8,9 i 10 de desembre el nostre grup de guitarres ACORDS JOVES DE MONTILIVI, actuaren a SARDENYA, amb la col.laboració de:
La “Casa di Nazareth Onlus”, il Coro Polifonico Ss. Perpetua e Felicita di Silius, l’Amministrazione Comunale di Silius, l’Istituto Comprensivo di San Nicolò Gerrei, la Parrocchia San Giacomo Ap di Goni, l’Oratorio San Domenico Savio di Orroli
A Silius, giovedì 8 alle ore 17.30 presso la scuola elementare con la partecipazione straordinaria di un gruppo di ragazzi della scuola media di Silius
Ad Orroli, venerdì 9 alle ore 15.30 presso la scuola media
A San Nicolò Gerrei, sabato 10 alle ore 10.30 presso la scuola media
A Goni, sabato 10 alle ore 17.00 presso la chiesa parrocchiale


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-12-05
Noticia: 197

CORAL MONTILIVI (CONCERT DE NADAL A LES CARMELITES DESCALÇES)


El proper 17-12-2011 a les 19 hores la Coral Montilivi actuarà al Convent de les Carmelites Descalces com cada any a les festes de NadalPublicat el 2011-11-26
Noticia: 198

TROBADA DE CORALS (Església de Sant Josep) Montilivi


El proper 18-12-2011 a les 17:30 h. VEUS BLANQUES DE MONTILIVI participa en el XVI CICLE CORAL (FCEC)Publicat el 2011-11-26
Noticia: 199

VEUS BLANQUES DE MONTILIVI<\p>

XVII CICLE CORAL (FCEC


Diumenge 2 de desembre

A la parròquia de Sant Josep

Participants:Cantabile Cor de Cambra d'Olot,
Coral Veus Blanques de Montilivi de Girona
Agrupació Coral Matadepera.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-11-23
Noticia: 200

"Acords Joves de Montilivi" actuarà a Sardenya els dies 8 a 11 de desembre.


L'ensemble de guitarres Acords joves, dirigits per Euken I. Ledesma, oferirà varis concerts de guitarra a diferents poblacions de la província de Càller (Sardenya) els dies 8 a 11 de desembre. Aquesta foto recull un pasatge de la darrera visita de l'Orquestra a Roma l'1 de maig de 2010.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-11-17
Noticia: 201

ART FLORAL NADALENC (Taller de centres de Nadal)


Dimecres 14 i 21 de desembre, de 18 a 20 hores, al Casal Cívic Montilivi, tindrà lloc una nova edició del prestigiós Taller d'Art Floral Nadalenc, sota la conducció de l'artista i dissenyador Jordi Albà.
El preu d'aquest taller és de 40 € (material inclós).

Us podreu inscriure a Recepció del Casal Civic MontiliviPublicat el 2011-11-15
Noticia: 202

PETICIONS A L'AJUNTAMENT:


Divendres 21 d’octubre 2011 el decurs d’una visita al barri de la regidora Sra. Isabel Muradàs, a peu de carrer, varem recollir les demandes següents:


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-10-26
Noticia: 203

XXI CANTADA d'HAVANERES GRUP TERRA ENDINS


El 9 de setembre a les 10 de la nit al LOCAL SOCIAL I CLUB PETANCA DE MONTILIVI varem gaudir d'aquest


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-09-10
Noticia: 204

ACTIVITATS CURS 2011-2012


Programa d'Activitats - octubre 2011 a juny 2012


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-06-20
Noticia: 205

FESTES DEL BARRI 2011 VIII MOSTRA ARTISTICA


Concert dels alumnes de guitarra i Coral Montilivi


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-06-08
Noticia: 206

FESTES DEL BARRI 2011 XXVIII MARXA DE MONTILIVI 12 KM. XI CAMINADA POPULAR 6 KM.


Com cada any es va celebrar aquesta marxa i caminada, sense gaire participació, atès el nombre d'esdeveniments d'aquest tipus que hi ha hagut pel nostre entorn.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-06-08
Noticia: 207

FESTES DEL BARRI 2011 V TORNEIG DE PETANCA


Organitzat per: CLUB PETANCA MONTILIVI I AAVV MONTILIVI MIREU LES FOTOS


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-06-08
Noticia: 208

FESTES DEL BARRI 2011 FESTA INFANTILMIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-06-06
Noticia: 209

FESTES DEL BARRI 2011 CONCURS DE DIBUIX


Els guanyadors del concurs de dibuix de aquest any. El tema "PAISATGES".


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-06-05
Noticia: 210

LES FESTES DEL BARRI SON PROPERES Revista 2011


VEURE LA REVISTA DEL 2011 El programa de festes d'aquest any LA MILLOR GUIA COMERCIAL DE MONTILIVI de 2011.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-05-23
Noticia: 211

TEATRE: "LES DONES SÀVIES" de Molière, traduïda al català per Josep Maria Vidal. VEURE EL VIDEO DE LA ESTRENA CLIKAN L'ENLLAÇ.


El Grup de Teatre Montilivi, varem proposar una obra clàssica, que a la vegada fos distreta, tipus comèdia, irònica, vaja tot una farsa.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-05-23
Noticia: 212

PARTITURA DE LA SARDANA "GIRONA DE FLORS FARCIDA".


l'Autor Jaume Cristau Brunet ha dedicat a l'Associació de Veïns de Montilivi.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2011-02-07
Noticia: 213

ELS LÍMITS DEL BARRI


Aquí teniu els límits d'influència de l'Associació de Veïns i Veïnes de Montilivi. Si hi residiu, feu-vos socis i aprofiteu els avantatges i descomptes a les nostres activitats socials.

Les nostres activitats:
Al Casal Cívic Montilivi:
Pilates.
Ioga.
Hipopressius.
Sevillanas.
Al Local Social de Montilivi:
Coral.
Guitarra.
Havaneres.
Al gimnàs de l'escola Pericot:
Pilates.
Zumba.


MIREU L'ENLLAÇ


Publicat el 2009-09-24
Noticia: 214

SUSPENSIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CASAL CÍVIC MONTILIVI

A PARTIR DE DILLUNS 19 D'OCTUBRE


Atesa l’evolució de la pandèmia, se suspenen les activitats als Casals Cívics de Catalunya.
En conseqüència, a partir de dilluns dia 19 d'Octubre, les classes de IOGA i PILATES, deixaran de ser presencials.
Només resten oberts els serveis de podologia, perruqueria i menjador.

SalutPublicat el 0000-00-00

L'Associaci treballa per a tots. Necessitem el teu suport.
FES-TE'N SOCI. (quota 9 a l'any). 

| | | correu | ©2007 Associació de veïns de Montilivi
Associació de Veïns de Montilivi L'Associació compleix amb el deure de protecció de les dades de caràcter personal dels seus socis i usuaris d'acord amb allò previst a la "Llei Orgànica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal".